Geslachtsbepaling

Vanaf 14+ weken kan u een
geslachtsbepaling doen.
jongen of meisje

kan je niet wachten op het geslacht van jullie baby tot de geboorte of 20 weken echo. ik kijk graag voor jullie. Bij moeder buikje kan je een geslacht bepaling doen vanaf 14 weken. Als je bij mij komt zal ik als eerste op zoek gaan naar het geslacht van jou ongeboren baby. Buiten de geslacht bepaling zal ik ook tijd maken om nog even naar de baby te kijken want ouders kunnen hun ongeboren baby niet vaak genoeg zien!
Maak afspraak

Het is mogelijk dat ik het geslacht niet kan vinden doordat de baby ongunstig in de buik ligt. Het is mogelijk dat de navel streng van de baby tussen de beentjes zit. Het kan ook zo zijn dat de baby de beentjes gesloten houd het geslacht zien is dan ook erg moeilijk. Maar uiteraard mag je dan nog een keer terug komen.

  
Wat als moeder buikje het geslacht niet kan vinden?
Natuurlijk zijn er trucjes om de baby te laten draaien (dit is niet schadelijk voor de baby), maar helaas lukt dit niet altijd. Jullie mogen dan terug komen op een ander tijdstip (als dit mogelijk is) of op een andere dag.
De extra echo die gemaakt moet worden voor een geslachtsbepaling is voor u gratis.
Wel vraag ik een kleine betaling van € 20,-.
De € 20,- wordt bij volgende afspraak ingehouden op het totaal bedrag.

Een geslachtsbepaling duurt ongeveer 20 minuten. 
Deze tijd kan uitlopen als het geslacht niet snel zichtbaar is doordat de ongeboren baby ongunstig in de buik ligt. Houd u hier alstublieft rekening mee.