Geslachtsbepaling

Geslachtsbepaling

Ontdek het geslacht van je kleintje

Een geslachtsbepaling

Je bent ondertussen al een aantal weken of maanden zwanger, en begint toch aardig benieuwd te worden naar het geslacht van jullie kleintje. Dat begrijp ik maar al te goed. Na de groeiecho en de 13 weken echo is de volgende echo pas na 20 weken. Dat is best lang. Kan je niet wachten tot de geboorte of de 20 weken echo om het geslacht van jullie kleintje te willen weten? Dan ben je hier aan het juiste adres, ik kijk graag voor jullie.

Vanaf hoeveel weken kan je het geslacht bepalen?

Alhoewel er allemaal mythes bestaan over het bepalen van het geslacht is er maar één manier die zeker weten werkt. Het geslacht bepalen door een echo. Bij Moederbuikje kan je een geslachtsbepaling doen vanaf 14 weken. Als je een afspraak bij me inboekt zal ik in eerste instantie het geslacht van jouw ongeboren baby achterhalen. Maar omdat het een speciaal moment is om jouw kleintje te zien, maak ik ook met alle liefde wat tijd vrij om nog samen even naar de baby te kijken. Ouders kunnen hun ongeboren baby immers niet vaak genoeg zien!

Wat als Moederbuikje het geslacht niet kan vaststellen?

Het is mogelijk dat ik het geslacht niet kan vaststellen doordat de baby ongunstig in de buik ligt. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de navelstreng van de baby tussen de beentjes zit. Of dat de baby de beentjes gesloten houdt. Uiteraard mag je dan nog een keer kosteloos terugkomen.

Natuurlijk zijn er trucjes om de baby te laten draaien. Zo kan springen of hoesten al heel veel helpen (dit is niet schadelijk voor de baby). Maar helaas lukt het niet altijd om de baby te draaien. Jullie mogen dan op een ander tijdstip (als dit mogelijk is) of op een andere dag terugkomen. Deze extra echo voor de geslachtsbepaling is voor u gratis.  Wel vraag ik een kleine aanbetaling van € 20,-. Deze wordt bij volgende afspraak afgetrokken van het totaalbedrag.

Tip: Wil je een gender reveal? Boek dan 2 dagen voor jullie feestje een echo in. Ook als het kleintje niet meewerkt is er voldoende tijd om de echo over te doen.

Hoelang duurt een 3D/4D echo?

Een geslachtsbepaling duurt ongeveer 20 minuten. Deze tijd kan uitlopen als het geslacht niet snel zichtbaar is doordat de ongeboren baby ongunstig in de buik ligt. Houdt u hier alstublieft rekening mee.

Hoe duur is een 3D/4D echo?

  • Bij Moederbuikje kost een geslachtsbepaling €50,-