Pretecho 3D 4D

PretEcho 3D / 4D

Pretecho-3d-4dEen 3D / 4D echo maakt het mogelijk om je baby tijdens de zwangerschap al zo echt mogelijk te zien tijdens jullie zwangerschap. Een 3D / 4D echo is echt heel erg bijzonder en voor vele ouders echt een hoogte punt van de zwangerschap.

Een 3D / 4D echo geeft de mooiste beelden van week 24 tot 29 weken.
Kleine baby’s hebben nog niet zo veel vet onder hun huid waardoor het gezichtje nog niet zo sprekend is dan een baby van 26 weken.
Later dan 30 weken zwangerschap een 3D 4D echo maken geeft ook niet zulke mooie beelden. De baby is dan al zo groot dat het niet meer mooi op foto past.

Als je komt voor een 3D / 4D echo zal er eerst een 2D echo worden gemaakt om de ligging van de baby te bepalen in mama haar buik.
Het kindje moet namelijk wel goed in de buik liggen om mooie beelden te krijgen.
Als het kindje goed in de buik ligt (dus met zijn gezichtje richting mama haar buik) kunnen er mooie plaatjes gemaakt worden van het gezichtje. Als de baby naar de rug van de mama kijkt zie je op de 3D / 4D echo de achter kant van het hoofdje.
In het geval dat de baby niet zo handig ligt voor mooie beelden kunnen we altijd een aantal trucjes proberen om de kleine te draaien. (Dit is niet schadelijk voor de baby)

Als de trucjes niet helpen, omdat de klein slaapt of al wat groter is waardoor die niet makkelijk draait mag je gewoon terug komen op een andere dag. Hier vragen we geen extra kosten voor. Wel vraag ik een kleine aanbetaling van € 15,00. Dit bedrag zal bij de volgende echo ingehouden worden, zodat u niks extra’s betaald.
Maak afspraak