Afspraak maken

Afspraak maken

Wat leuk dat je een afspraak wilt inplannen! Het is altijd een heel bijzonder moment als je je kleintje weer kan zien. Daar help ik je maar al te graag bij. Ik wil graag dat je je op je gemak voelt en optimaal kunt genieten van het moment. Daarom mag je altijd je dierbaren meenemen als je wilt. 

Ik ben elke dag beschikbaar, ook in de avonden en weekenden. Niet elke dag staat in de agenda, om de balans een beetje te houden. Staat jouw gewenste tijd er niet tussen? Neem dan even contact met me op. Je kunt me een Whatsapp bericht sturen of bellen naar +316 5236 4033. Samen vinden we een geschikte tijd buiten de online agenda. 

Ben je zwanger van een meerling? Neem dan sowieso telefonisch contact met me op. Dan kan ik extra tijd inboeken voor de echo. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

 

Onze tarieven 

  • 2D Echo ‘Even naar je kleintje kijken’ €20,-
  • 2D Echo €50,- 
  • 3D/4D Echo 30 minuten €125,- 
  • 3D/4D Echo 40 minuten €135,- 
  • Geslachtsbepaling € 50,- 

Foto’s 

Bij alle echo’s worden twee foto’s meegegeven. Heb je liever alle foto’s, en filmpjes? Dan kun je ervoor kiezen de foto’s op te laten sturen voor €10,- extra. Dit kan je achteraf nog beslissen en hoef je niet vooraf door te gegeven.