Wie is Moederbuikje

pretechobureau

Hallo! Ik ben Manon. De eigenaresse van Pretecho Bureau Moederbuikje.

Ik maak alle echo’s met heel veel plezier!

Moederbuikje is opgericht uit de ervaring van mijn eigen zwangerschap. Ik vond dit moment zo speciaal en bijzonder, maar merkte al snel dat de standaard echo’s niet vaak werden gedaan. En dat terwijl de echo’s juist zo’n bijzonder moment waren van mijn, maar ook van vele anderen hun, zwangerschap.

Als moeder van nu twee kindjes weet ik als geen ander hoe fijn het is om soms even een kijkje te nemen bij je ongeboren baby. Daarom heb ik de beste apparatuur aangeschaft, gewoon bij mij thuis! Zo kan ik zelf kiezen wat ik aanbied en bijvoorbeeld pretecho’s aanbieden voor een leuke prijs.

MoederBuikje is een pretecho bureau die aanstaande ouders mooie beelden geeft van hun kindje. Mijn doel is om een ​​omgeving te maken waar je je thuis en helemaal op je gemak kunt voelen terwijl je geniet van de prachtige beelden van je kleine wonder. Dit bijzondere moment wil je natuurlijk delen. Daarom mag je altijd je dierbaren meenemen als je wilt.

Gynaecologen en verloskundigen kijken naar de gezondheid en groei van jullie baby. Deze echo’s zijn al heel bijzonder voor ouders maar laten niet zoveel te zien van de ongeboren baby. MoederBuikje wil juist zoveel mogelijk van jullie baby laten zien. Elk schopje en elke beweging! Dit wil ik graag voor je vastleggen in mooie echofoto’s in 2D, 3D en 4D.

Tijdens mijn eigen zwangerschap heb ik bijna elke dag naar mijn kleintje gekeken. Ik kreeg er geen genoeg van, daarom weet ik als geen andere moeder hoe bijzonder elke echo is voor een zwangere vrouw. Een echo ondergaan is niet schadelijk, je kunt dus zo vaak een echo laten maken als je wilt!