Pretecho 3D 4D

3D/4D Pretecho

Zie je kindje in levende lijve

Wat is een 3D Pretecho?

Een 3D pretecho maakt het mogelijk om je baby tijdens de zwangerschap al zo realistisch mogelijk te zien. 3D betekent dat je het in drie dimensies ziet. Lengte, breedte, en diepte. Oftewel, bijna net als in het echt. Er komt ook een kleurenfilter overheen waardoor het lijkt alsof je je kindje in levenden lijve ziet. Het verschil tussen een 2D echo en een 3D echo is dat je bij een 2D echo als het ware door het kindje heen kijkt. Terwijl je bij een 3D echo nergens doorheen kijkt, waardoor je uiterlijke kenmerken van je baby al te zien kan krijgen. Vooral het gezichtje wordt al duidelijk herkenbaar. Dit kan erg bijzonder zijn om mee te maken! Omdat de beelden niet bewegen, wordt de voorkeur tegenwoordig gegeven aan 3D/4D echo’s.

Wat is het verschil tussen een 3D en een 4D echo?

Met een 3D echo krijg je stilstaande beelden te zien. Een 4D echo wordt ook wel een live 3D echo genoemd, omdat het bewegende beelden geeft. Net als bij de 3D echo zie je dus kleur en diepte en kun je je kleintje al herkennen. Maar door de bewegende beelden wordt het nóg bijzonderder gemaakt! Niet alleen kun je je kleintje goed zien, misschien zie je hem ook wel gapen, lachen, of reageren op de omgeving. Deze echo is erg bijzonder en voor vele ouders een hoogtepunt van de zwangerschap.

Wanneer een 3D/4D echo laten maken?

Deze echo geeft de mooiste beelden van week 26 tot 30 weken. Kleine baby’s hebben nog niet zo veel vet onder hun huid waardoor het gezichtje in het begin nog niet zo sprekend is. Vanaf 26 weken begint het gezichtje goed te vormen en is het goed herkenbaar. Later dan 30 weken in de zwangerschap een 3D/4D echo laten maken lukt niet bij iedereen meer. De baby kan namelijk al zo zijn gegroeid dat deze niet duidelijk te zien is met een echo. Ben je meer dan 30 weken zwanger? Bel dan even voor advies: +316 5236 4033

Je mag gratis terugkomen als de baby niet gunstig ligt

3D/ 4D echo met 26 weken
3D / 4D Pretecho

Langskomen voor een Pretecho?

Als je komt voor een 3D/4D echo zal er eerst een 2D echo worden gemaakt om de ligging van de baby te bepalen in de buik. Het kindje moet namelijk wel goed in de buik liggen om mooie beelden te krijgen.

Als het kindje goed in je buik ligt (dus naar de buik toe gericht) kunnen er mooie plaatjes gemaakt worden van het gezichtje. Als de baby naar de rug van de mama kijkt zie je op de 3D/4D echo de achter kant van het hoofdje. Het is geen ramp als de baby niet zo handig ligt voor mooie beelden. We kunnen namelijk altijd een aantal trucjes proberen om de kleine om te laten draaien. (Dit is niet schadelijk voor de baby)

Als de trucjes niet helpen, omdat het kleintje slaapt of al wat groter is waardoor die niet makkelijk draait mag je gewoon terugkomen op een andere dag. Hier vragen we geen extra kosten voor. Wel vraag ik een kleine aanbetaling van €20,-. Dit bedrag zal bij de volgende echo afgetrokken worden van de prijs.

Hoelang duurt een 3D/4D echo?

Een 3D/4D Pretecho duurt, afhankelijk van jouw keuze, 30 of 40 minuten.

Hoe duur is een 3D/4D echo?

  • Bij Moederbuikje kost een Pretecho voor 30 minuten €125,-
    • Inclusief alle foto’s en gemaakte filmpjes.
  • Bij Moederbuikje kost een Pretecho voor 40 minuten €135,-
    • Inclusief alle foto’s en gemaakte filmpjes. Deze worden na de echo toegemaild.