Wie is Moederbuikje.

pretechobureau

Ik ben Manon ik ben de eigenaresse van Pretecho bureau Moederbuikje.
Ik maak alle echo’s met heel veel plezier!

Moeder buikje is een pretecho bureau die aanstaande ouders mooie beelden geeft van hun kindje. Moeder buikje maakt mooie echo’s in een warme en huiselijke zweer. Je zult je helemaal op je gemak voelen en vol genieten van de mooie beelden die worden gemaakt van jullie wondertje.

Gynaecologen en verloskundigen kijken naar de gezondheid en groei van jullie baby. Deze echo’s zijn al heel bijzonder voor ouders maar krijgen niet veel te zien van de ongeboren baby. Moeder buikje wil juist zoveel mogelijk van jullie baby laten zien elk schopje en beweging. En natuurlijk mooie echo foto’s maken in 2D en 3D 4D.

Tijdens mijn eigen zwangerschap heb ik bijna elke dag naar mijn kleintje gekeken. Ik kreeg er geen genoeg van, daarom weet ik als geen andere moeder hoe bijzonder elke echo is voor een zwangere vrouw.

Maak snel een afspraak!